fbpx
At være på vej KANALEN podcast om at rejse

podcast

AT være på vej

Blogindlæg posted 12.03.2021

Rejsen giver grundlæggende mulighed for at være til på en anden måde. Den rejsende er på mange måder defineret ved altid at være på vej og derfor befinder den rejsende sig altid i nye og i første omgang ukendte omgivelser. Så hvad er det for en ny sindstilstand den rejsende må finde ind i?

Hvad vil det sige at være rejsende og hvad består en rejse af? De seneste otte år har Peter Laugesen og Elena Askløf, linjelederne på Nye Rejsende, været på mange lange rejser ud i Europa. I denne samtaleserie på fire afsnit, som ‘At være på vej’ er det andet af, taler de om nogle af deres tanker om, erfaringer og oplevelser med at rejse. Samtaleserien adresserer fire af rejsens vigtigste elementer; at tage af sted, at være på vej, at møde den anden og at indsamle historier. Undervejs deler Peter og Elena historier og anekdoter fra deres egne rejser. 

KANALEN | Podcast · KANALEN – At Være På Vej

Lyddesign: Katrine Holsbo

Af Peter Laugesen & Elena Maria Askløf
Linjeledere på Nye Rejsende

 Elena Maria Askløf Nye Rejsende Johan Borups Højskole 

TILBAGE TIL KANALEN