fbpx

Livet på højskolen

Livet på højskolen Johan Borups

VI BOR HER!

Johan Borups Højskole er elevernes hjem. Her spiser du alle dine måltider, og her sker der noget fra tidlig morgen til ud på aftenen. Vi har bare ikke nogen senge, så du skal finde et sted at sove ude i byen. Det liv, der udfolder sig uden for undervisningstiden, er en vigtig del af den oplevelse, det er at gå på Johan Borups Højskole. Det er her, vi fortsætter de diskussioner, der opstod i undervisningen, eller kaster os ud i nye. Det er her, vi slapper af og lærer hinanden at kende. Det er her, vi lever et liv sammen, inspirerer hinanden, udfordrer hinanden og bliver venner. Det er her, vi finder ud af, at det at være sammen aldrig er ligegyldigt, og at et højskoleophold er en oplevelse for livet.

“Det er her, vi finder ud af, at det at være sammen aldrig er ligegyldigt, og at et højskoleophold er en oplevelse for livet”

EFTERMIDDAGENE OG AFTENERNE

Meget af det sociale liv opstår helt spontant, men vi har også masser af planlagte events. Mange onsdag aftener holder vi Café Sluk, nogle gange går vi i teatret eller biografen sammen, vi holder ferniseringer, koncerter, oplæsningsaftener, i vores egen biograf kører vi filmklubber, der er yoga om onsdagen, kor om tirsdagen samt alle de spændende åbne arrangementer i vores Kulturhus. Men du kan også sidde lige så stille i vores hyggelige bibliotek og læse en bog.

Fredag aften slutter vi ugen af med en festmiddag forberedt og udført af skiftende elevgrupper. Her er der også mulighed for at invitere vores venner, bekendte og kærester – og som regel fortsætter denne aften ude i det pulserende københavnske natteliv.

Hvis du har behov for at have et fritidsjob ved siden af højskolen, anbefaler vi på det stærkeste, at du kun arbejder i weekenderne.

livet på skolen - skak - johan borups

KULTURHUSET

Johan Borups Højskole er et kulturelt og kreativt mødested i hjertet af København. Skolen har med sin beliggenhed midt i byen en forpligtelse til at være højskole i udvidet forstand: et åbent miljø for kunst, kultur, koncerter, debat og aktivisme. Vi inviterer byen ind – bl.a. til arrangementer med landets bedste musikere, nordisk litteraturfestival med hovednavne fra hele Norden, udstillinger, debatter med politikerne fra Christiansborg – du kan finde en oversigt over kommende arrangementer i kalenderen her på hjemmesiden.

Johan Borups Højskole København Forfatterlinjen Biblioteket

JOHAN BORUPS VENNER

Udover alle vores dejlige elever, har vi en hel række kredse om skolen, vores tidligere elever, vores skolekreds, vores bestyrelse og vores samarbejdspartnere, der allesammen er med til at påvirke højskolen.

Kunne du tænke dig at blive medlem af Johan Borups Højskoles skolekreds? Ring eller skriv til os og hør mere!