fbpx

Urban Sport

22.-28. JULI 2024 (uge 30)

Johan Borups Urban Sport SUP boards København

SPORT OG BEVÆGELSE I BYEN

På sommerkurset Urban Sport bruger vi hele byens rum som vores træningsplads. Alt fra asfalt, til trapper, bænke, grusstier, græsplæner og Københavns kanaler skal udforskes. Vi arbejder med hele kroppen, og alle, der har lyst, kan være med. I løbet af ugen skal vi lave en masse forskellige aktiviteter, der giver fysisk styrke, så vel som mental sundhed. 

Vi laver workouts med fokus på høj intensitet i kortere intervaller, står en masse på SUP, træner cardio og styrke og løber ture som en del af vores opvarmning.

Udover forskellige workouts byder ugen på tai chi, basket, klatring, powerstretch og en tur til Copenhagen Cable Park.

Der vil være høj puls og styrke, men også tid til teori og fordybelse. Og så er der selvfølgelig pauser undervejs, hvor vi løfter blikket og taler mere teoretisk om historiske og kulturelle perspektiver på sport i byen.

Underviser på kurset er bl.a. Sif Bidstrup.

Sif arbejder til dagligt i det skønne-grønne køkken på Johan Borups højskole. Sif har en professionsbachelor i ernæring og sundhed, samt en uddannelse som friluftvejleder. Sif er vild med at være ude i naturen, lave vandsport, bade og spille basket!

Sif Bidstrup
urban sport i byen træning workout højskoleelever
Urban Sport Konditaget København Johan Borups Højskole
urban sport på sup Johan Borups Højskole københavn
Johan Borups Højskole SUP-boards, København
basket urban sport johan borups højskole elever
Sport og spirit

sommer på johan borups

Brug en uge af din sommer på at skabe, synge, danse, bevæge dig og skrive; oplev – eller genoplev – højskolelivet midt i København, når vi igen holder sommerhøjskole i slutningen af juli. Vælg mellem linjerne:

ARKITEKTUR & KUNST (UGE 29)GRAFIK & MALERI (UGE 29)KERAMIK (UGE 29 & 30)KREATIV SKRIVNING (UGE 29 & 30)ARKITEKTUR I KBH (UGE 30)URBAN SPORT (UGE 30)DET LEVENDE BORD (UGE 30)

… som du fordyber dig i det meste af ugen. Uden for linjeundervisningen er der selvfølgelig også højskolesang, forskellige sportstilbud, musikalske indslag, inspirerende oplæg, vidunderlig mad og mulighed for at møde en masse skønne mennesker.

Mandag til fredag er der morgenmad fra 8.15, morgensamling kl. 9, undervisning på linjerne 9.30-12.30 + 13.30-15.30 og fælles aktiviteter om eftermiddagen og aftenen indtil kl. 22.  Lørdag fremviser vi for hinanden, venner og familie, hvad vi har arbejdet på i løbet af ugen, og om aftenen er der festmiddag! Søndag spiser vi brunch, evaluerer og siger på gensyn. Vores kvalitetskøkken serverer alle måltiderne, spændende og sund mad fra hele verden.

Sommerhøjskolen 2024 finder sted 15.-21. juli og 22.-28. juli på og omkring Johan Borups Højskole. Det er muligt at melde sig til en af ugerne eller begge to, hvis du gerne vil prøve flere af kurserne. Læs mere her. 

Tilmelding uge 29

Tilmelding uge 30

praktisk info

Det koster 3.800 kroner at deltage på sommerhøjskolen – og er du studerende, får du 500 kroner i rabat.

Gamle elever på lange kurser kan deltage i sommerhøjskolen for 2.800 kroner.

Vi har desværre ingen sengepladser på højskolen, så du må sove hjemme eller finde anden sovemulighed, hvis du ikke er fra København og omegn. Du kan finde billig overnatning hos enten Danhostel Copenhagen eller Downtown Hostel, der begge ligger få minutters gang fra højskolen.

Når du har tilmeldt dig, sender vi dig en bekræftelse på at du er optaget på kurset. Herefter modtager du en FI-kode, som du betaler gennem din netbank.
Ved framelding senest en måned før kursusstart returneres kursusgebyret fratrukket 500 kr. i administrationsgebyr. Det samlede kursusgebyr returneres med 50% ved framelding mindst 14 dage før kursusstart. Ved framelding mindre end 14 dage før kursusstart eller udeblivelse fra kurset returneres kursusgebyret ikke.
Det er muligt via Europæiske Rejseforsikring at tegne en afbestillingsforsikring. Du skal være fyldt 18 år for at kunne deltage i kurserne.

Tilmelding uge 29

Tilmelding uge 30

Højskolesangbogen Johan Borups Højskole
Det Levende Bord - Valgfag