fbpx

Keramik

15.-21. JULI & 22.-28. JULI 2024 (uge 29 + uge 30)

ler mellem fingrene

I år udbyder vi to keramikkurser til sommer; i uge 29 og i uge 30!

Fælles for kurserne er, at vi skal undersøge lerets vidunderlige væsen og underfundige egenskaber. Gennem oplevelser og opgaver, både sammen og individuelt, med nye og gamle tekniker såsom: pladeteknik, pinching, pølseteknik og kvætsning.

Du får mulighed for at skabe et eller flere skulpturer undervejs i forløbet.

De færdige skulpturer skal tørre og brændes og afhentes efter kurset.

Vi holder afslutningsvis en fernisering i skolens smukke omgivelser.

Kurset er for alle. De nysgerrige, nybegynderne, de vældigt garvede, med andre ord; dig der der er åben for din personlige keramiske rejse. Det er både muligt at tilmelde sig kurset en af ugerne eller begge to.

Vi glæder os til at møde dig! velkommen ombord!

Underviser på linjen er bl.a. Emilie Bobek.

Emilie Bobek er uddannet og specialiseret i keramisk skulptur fra Gerrit Rietveld Academie i Holland. Hun har udstillet i Holland og i Danmark siden 2018, heriblandt Charlottenborgs forårsudstilling (DK), Etage projects (DK) og Ron Mandos Gallery (NL). Til daglig arbejder Emilie i sit atelier i Kødbyen, hvor hun udvikler keramisk glasur, skulptur og materielle eksperimenter.

Emilie Bobek keramik johan borups højskole sommer
Emilie Bobek
Emilie Bobek keramik
Af Emilie Bobek

sommer på johan borups

Brug en uge af din sommer på at skabe, synge, danse, bevæge dig og skrive; oplev – eller genoplev – højskolelivet midt i København, når vi igen holder sommerhøjskole i slutningen af juli. Vælg mellem linjerne:

ARKITEKTUR & KUNST (UGE 29)GRAFIK & MALERI (UGE 29)KERAMIK (UGE 29 & 30)KREATIV SKRIVNING (UGE 29 & 30)ARKITEKTUR I KBH (UGE 30)URBAN SPORT (UGE 30)DET LEVENDE BORD (UGE 30)

… som du fordyber dig i det meste af ugen. Uden for linjeundervisningen er der selvfølgelig også højskolesang, forskellige sportstilbud, musikalske indslag, inspirerende oplæg, vidunderlig mad og mulighed for at møde en masse skønne mennesker.

Mandag til fredag er der morgenmad fra 8.15, morgensamling kl. 9, undervisning på linjerne 9.30-12.30 + 13.30-15.30 og fælles aktiviteter om eftermiddagen og aftenen indtil kl. 22.  Lørdag fremviser vi for hinanden, venner og familie, hvad vi har arbejdet på i løbet af ugen, og om aftenen er der festmiddag! Søndag spiser vi brunch, evaluerer og siger på gensyn. Vores kvalitetskøkken serverer alle måltiderne, spændende og sund mad fra hele verden.

Sommerhøjskolen 2024 finder sted 15.-21. juli og 22.-28. juli på og omkring Johan Borups Højskole. Det er muligt at melde sig til en af ugerne eller begge to, hvis du gerne vil prøve flere af kurserne. Læs mere her. 

Tilmelding uge 29

Tilmelding uge 30

praktisk info

Det koster 3.800 kroner at deltage på sommerhøjskolen – og er du studerende, får du 500 kroner i rabat.

Gamle elever på lange kurser kan deltage i sommerhøjskolen for 2.800 kroner.

Vi har desværre ingen sengepladser på højskolen, så du må sove hjemme eller finde anden sovemulighed, hvis du ikke er fra København og omegn. Du kan finde billig overnatning hos enten Danhostel Copenhagen eller Downtown Hostel, der begge ligger få minutters gang fra højskolen.

Når du har tilmeldt dig, sender vi dig en bekræftelse på at du er optaget på kurset. Herefter modtager du en FI-kode, som du betaler gennem din netbank.
Ved framelding senest en måned før kursusstart returneres kursusgebyret fratrukket 500 kr. i administrationsgebyr. Det samlede kursusgebyr returneres med 50% ved framelding mindst 14 dage før kursusstart. Ved framelding mindre end 14 dage før kursusstart eller udeblivelse fra kurset returneres kursusgebyret ikke.
Det er muligt via Europæiske Rejseforsikring at tegne en afbestillingsforsikring. Du skal være fyldt 18 år for at kunne deltage i kurserne.

Tilmelding uge 29

Tilmelding uge 30

Højskolesangbogen Johan Borups Højskole
Det Levende Bord - Valgfag