fbpx
Nye Rejsende Peter Laugesen Elena Askløf Podcast KANALEN Johan Borups Højskole

podcast

AT tage afsted

Blogindlæg posted 12.03.2021

Hvad sker der med os, når vi lige er sprunget ud på en ny rejse? Hvordan påvirker det vores indstilling, vores blik og sanser, og hvordan kan afrejsen sætte os fri til at blive noget nyt? Det forsøger Peter og Elena at svare på med afsæt i erfaringer og materiale fra deres egne rejser.

Hvad vil det sige at være rejsende og hvad består en rejse af? De seneste otte år har Peter Laugesen og Elena Askløf, linjelederne på Nye Rejsende, været på mange lange rejser ud i Europa. I denne samtaleserie på fire afsnit, som ‘At tage afsted’ er det første af, taler de om nogle af deres tanker om, erfaringer og oplevelser med at rejse. Samtaleserien adresserer fire af rejsens vigtigste elementer; at tage af sted, at være på vej, at møde den anden og at indsamle historier. Undervejs deler Peter og Elena historier og anekdoter fra deres egne rejser. 

KANALEN | Podcast · KANALEN Podcast – At Tage Afsted (Afsnit 1)

Lyddesign: Katrine Holsbo

Af Peter Laugesen & Elena Maria Askløf
Linjeledere på Nye Rejsende

 Elena Maria Askløf Nye Rejsende Johan Borups Højskole 

TILBAGE TIL KANALEN