fbpx
At møde den anden rejsepodcast KANALEN Johan Borups Højskole.

podcast

AT møde den anden

Blogindlæg posted 12.03.2021

Hvordan møder man den anden på en personlig, respektfuld og empatisk måde? Hvordan undgår man, at møderne bliver til ”menneskeforbrug”? Peter og Elena har mødt tusindvis af mennesker på deres rejser og i dette afsnit deler de deres erfaringer og refleksioner over, hvordan man møder mennesker bedst muligt og fortæller om, at det er godt at have en ramme for mødet med den anden. 

 

Hvad vil det sige at være rejsende og hvad består en rejse af? De seneste otte år har Peter Laugesen og Elena Askløf, linjelederne på Nye Rejsende, været på mange lange rejser ud i Europa. I denne samtaleserie på fire afsnit, som ‘At møde den anden’ er det tredje af, taler de om nogle af deres tanker om, erfaringer og oplevelser med at rejse. Samtaleserien adresserer fire af rejsens vigtigste elementer; at tage af sted, at være på vej, at møde den anden og at indsamle historier. Undervejs deler Peter og Elena historier og anekdoter fra deres egne rejser. 

KANALEN | Podcast · KANALEN Podcast – At Møde Den Anden (Afsnit 3)

Lyddesign: Katrine Holsbo

Af Peter Laugesen & Elena Maria Askløf
Linjeledere på Nye Rejsende

 Elena Maria Askløf Nye Rejsende Johan Borups Højskole 

TILBAGE TIL KANALEN