fbpx

HÖST NORDISK LITTERATURFESTIVAL 2021

skriv flere postkort

Blogindlæg posted 05.11.2021

Til dette års HÖST Nordisk Litteraturfestival kunne man overalt på skolen finde postkort hængende fra lofter og vægge i farverigt garn. Postkortene var lavet af Nye Rejsende og Forfatter, der i ugen op til festivalen havde arbejdet og leget med kunsten at skrive postkort.

Festivalgæsterne blev også inviteret til at bidrage. I trappeopgangen op til spisesalen kunne man finde postkort, der manglede enten en indledning eller en afslutning, og det var nu op til gæsterne at udfylde de manglende rubrikker. Postkortene blev dernæst hængt op i loftet, så andre kunne læse dem på vej op og ned af trapperne. Bagsiden af postkortene var udsmykket med fine, farverige tegninger, lavet af højskoleeleverne, og tegningerne kunne fungere som inspiration for ens postkort-skriv.

Nedenfor kan du se et udsnit af de postkort, som eleverne og festivalgæsterne i samarbejde fik udformet.