fbpx

anbefaling

I den gode sags tjeneste

Blogindlæg posted 27.08.2021

Den 27., 28. og 29. oktober har man mulighed for at opleve forestillingen I “den gode sags tjeneste” på Mungo Park med Mie Larsen i hovedrollen. Mie er foruden at være skuespiller og underviser på vores Teater & Scenekunst-linje også uddannet jurist, og det var som praktikant i Amnestys juridiske afdeling, at hun for ti år siden stødte på historien om Niels Holck. Jeg har været optaget af den lige siden, for den lader simpelthen aldrig til at slutte fortæller Mie. Hendes fascination af historien har ført til, at hun har lavet teaterforestillingen “I den gode sags tjeneste”.

Historien om Niels Holck strækker sig over flere årtier og indeholder et komplekst globalt spil mellem regeringer, ministre, efterretningstjenester, kommunister og pressen. Det er historien om en mand, der i 1995 kastede fire tons illegale våben ned i Indien fra et lille lastfly og endte på Interpols terrorliste.

I foråret producerede Mie podcasten “Historien Der Aldrig Slutter” til KANALEN. Heri fortæller hun om tilblivelsen af teaterforestillingen og den spektakulære historie om Niels Holck, der ligger bag.

Lyt til podcasten her:

KANALEN | Podcast · KANALEN Podcast – Historien Der Aldrig Slutter

 

Der er stadig (få!) billetter tilbage til “I den gode sags tjeneste” på Mungo Park. Køb din billet her.

Instruktør på forestillingen er Jennifer Vedsted Christiansen, dramatiker er Benjamin Dujardin og musikken er komponeret af Emil Jensen.

Af  Mie Larsen
Underviser på Scenekunstlinjen

 Mie Larsen KANALEN byline

Katrine Greve Holsbo
SoMe & KANALEN

TILBAGE TIL KANALEN