fbpx
Mie Larsen Teater og Scenekunst Johan Borups Højskole

HVEM VI ER

… Nu synes jeg at sømandsviser og tangomusik er fedt igen.

Blogindlæg posted 01.02.2021

Mie Larsen underviser på vores Teater & Scenekunstlinje og bor i en lejlighed på Nørrebro.

Læs hvordan Mie fuldender sætningerne nedenfor og lær hende lidt bedre at kende:

Når jeg ikke arbejder på Johan Borups Højskole… laver jeg mine egne teaterprojekter, og er leder og underviser i en teaterforening for børn og unge. Derudover arbejder jeg i en organisation på Vesterbro, som hjælper udsatte og stofbrugere.

På det sidste har jeg været meget optaget af… at øve mig på min harmonika igen. Jeg var ret god til det som barn, men da jeg blev teenager, synes jeg pludselig, at det var et pinligt instrument. Alle andre spillede Kashmir i rockbands. Nu synes jeg, at sømandsviser og tangomusik er fedt igen.

Det sidste, jeg har lært, er… hvordan man fjerner spam fra sin iPhone-kalender. Der poppede bombe- og djævle-emojis op flere gange i timen. Men heldigvis findes der jo how-to videoer for næsten alting på YouTube.

I min lomme kan man altid finde… Jeg har faktisk sjældent tøj på med lommer i. Det betyder, at jeg ret ofte kommer til at låse mig ude. Måske skulle jeg overveje en nøglekæde?

Det sidste, jeg læste var… Tage Skou-Hansens ”De nøgne træer”. Jeg læste den første gang da jeg var omkring 15 år, senere har jeg læst den, da jeg var i midten af 20’erne, og altså nu igen her under lockdown. Hver gang har jeg fået noget nyt ud af den, alt afhængigt af hvor jeg har været i mit liv.

Det mest overraskende, jeg har oplevet på Johan Borups Højskole, er… hvor sørgeligt, jeg altid synes det er, når eleverne stopper på højskolen.

På en dag op mod sommerferien ville jeg i Højskolesangbogen altid vælge… ”Sommerens Ø” (Nr. 347) af Piet Hein. En vidunderlig sang om længsel mod sommer og dagdrømmeri.

Da jeg var i start-20’erne… boede jeg i kollektiv med alle mine bedste barndomsvenner. Det var fuldstændig genialt. Nogle lærte hvad minus på kontoen betyder, og andre lærte, hvorfor man har en toiletbørste. Vi nedskrev i husbogen, at kun ord er tilladt i en diskussion.

Jeg ville ønske, at jeg dengang… havde taget et år mere på den daghøjskole, hvor jeg gik.

Når jeg har fri, synes jeg, det bedste er at… tage i sommerhus – både min families og mine venners.

Jeg glæder mig til…at skulle til en masse fester. Jeg håber, at det bliver the roaring twenties!

Og læs mere om alle dem, der udgør Johan Borups Højskole her.

Teater og Scenekunst Ponderosa
Mie Larsen Teater & Scenekunst Johan Borups Højskole