fbpx
Niels Holck Mie Larsen

podcast

historien der aldrig slutter

Blogindlæg posted 19.02.2021

Det her er historien om Niels Holck, der i 1995 kastede fire tons illegale våben ned i Indien fra et lille lastfly. Historien strækker sig over flere årtier og indeholder et komplekst globalt spil mellem regeringer, ministre, efterretningstjenester, kommunister og pressen. Jeg stødte på historien om Niels Holck for over 10 år siden, da jeg var praktikant i Amnestys juridiske afdeling. Jeg har været optaget af den lige siden, for den lader simpelthen aldrig til at slutte. Min fascination af historien har ført til, at jeg har lavet en teaterforestilling om den. Alt det kan du høre mere om lige her.

KANALEN | Podcast · KANALEN Podcast – Historien Der Aldrig Slutter

Musik: Emil Jensen

 

Af  Mie Larsen
Underviser på Scenekunstlinjen

Mie Larsen KANALEN byline

TILBAGE TIL KANALEN