fbpx
Molly Høm Carlsen portræt

HVEM VI ER

… det gamle palæ løfter, rammer og rummer dem der kommer og går!

Blogindlæg posted 01.02.2021

Molly Høm Carlsen kan du møde i vores køkken, hvor hun sammen med Anna og Charlotte udvikler den ene mere velsmagende ret efter den anden – ofte akkompagneret af lidt skønsang. Privat bor hun på Vesterbro med sin mand og deres to store piger.

Læs hvordan Molly fuldender sætningerne nedenfor og lær hende lidt bedre at kende:

Når jeg ikke arbejder på Johan Borups Højskole… laver jeg mad derhjemme i stedet, krydret med brætspil med mine piger og andre småting der sker i løbet af en hverdag.

På det sidste har jeg været meget optaget af… at få mine piger til at trives i viruscirkusset.

Det sidste, jeg har lært, er… at være selvigangsættende i forhold til fysisk aktivitet under en nedlukning på grund af pandemien.

I min lomme kan man altid finde… en bunke krøllede boner fra diverse indkøb.

Det sidste, jeg læste var… Paradis først” af Kristina Stoltz samt “Perlen” af John Steinbeck – læs den! Det er en fantastisk og til alle tider aktuel bog!

Det mest overraskende, jeg har oplevet på Johan Borups Højskole, er…  at huset giver energi. Uden at komme til at lyde alt for hokus pokus-agtig, så er det altså sådan at det gamle palæ løfter, rammer og rummer dem der kommer og går!

På alle dage vil jeg synge med på de sange fra Højskolesangbogen… der strømmer fra morgensang i salen. Videre over dagen vil jeg synge, måske lidt for højt – det meste af første vers i rigtig mange af de resterende sange samt omkvædet fra de fleste, som jeg holder meget af og har hørt et hav  af gange og desværre har været for doven til at lære mere af.

Da jeg var i start-20’erne… tænkte jeg, at på dette stadie af livet, ville jeg altid befinde mig. Som om tiden stod stille.

Jeg ville (måske) ønske, at jeg dengang… havde haft mere disciplin havde mere målrettet retning i mig og startet på at bygge noget stort op.

Når jeg har fri, synes jeg, det bedste er at… er at være til. Være til med en kop te, være til med yoga, være til med gode snakke, være til med diverse beplantninger og andet grønt i min baggård eller i sommerhuset.

Jeg glæder mig til… alt der kommer! Velvidende at en del af det også er skrald…

Læs mere om Johan Borups fantastiske køkken her – og lav selv nogle af de lækre retter ved hjælp af opskrifterne her.

Og læs mere om alle dem, der udgør Johan Borups Højskole her.

Molly Høm Carlsen
Molly Høm Carlsen
Molly Høm Carlsen
Molly Høm Carlsen