fbpx

forfatterlinjen vår 2021

Johanna Kinnock

Blogindlæg posted 18.06.2021

uddrag fra “brev fra havet”

Et vindstød ryster bygningen, min seng skælver. Jeg vågner med et sæt. Luften er kold, jeg havde glemt følelsen af kulde. Jeg løber gennem byen, forestiller mig Peter oplivet af blæsten, forestiller mig luften under vores sejl. Stormen suser overalt så højt, at det runger i ørerne, træer knirker i deres kamp mod vinden, tage flyver over mig og ind i biler, bygninger kollapser, genvindes af jorden, hæklede bikinier har løsrevet sig, flyver i flok, oppustede badebolde hopper målrettet afsted, jeg føler, at jeg letter.

Af Johanna Kinnock

 

forfatterlinjen foråret 2021

Eleverne på Forfatterlinjen har givet KANALEN lov til at bringe uddrag fra deres afgangstekster. Tak til Agnete Lyngholm Sandvej, Andreas Maagaard, Jacob Leisner, Johanna Kinnock, Jonna Hansen, Telma Langelang Vold og Tula Åstrand.

TILBAGE TIL KANALEN