fbpx
KANALEN Gry Worre Hallberg

My own boss

Gry worre Hallberg

Blogindlæg posted 21.05.2021

I 2017 besøgte My Own Boss performancekunstner og nybagt mor til tvillinger Gry Worre Hallberg i Sisters Academy – en kostskole i Den Fri Udstillingsbygning, hvor man tjekkede ind, spiste, sov og ikke mindst tog del i den kunst, der blev skabt.

I omgivelserne af Sisters Academy gav Gry eleverne et godt uddannelsesråd med på vejen: “I skal lade vær med at stresse med det. Det tager den tid, man vil have, det skal tage – så er resultatet altid bedre! Du bestemmer selv, hvornår slutningen er! Punktum.”

Gry Worre Hallberg er selv stadig i fuld gang med sin rejse sammen med resten af Sisters Hope. Til juli inviterer de til “Sensous City” – 24 timers vandring og performance, der skal hjælpe deltagerne med at finde frem det nære, det stoflige, det æstetiske i storbyen. Med måltider, overnatning og natteritualer i Nikolaj Kunsthal, hvis sakrale rum har plads til højtflyvende tanker og dybe refleksioner.

Læs mere om besøget hos Sisters Academy på My Own Boss Blog, hvor tidligere Johan Borups-elever Kristine Tüchsen har skrevet teksten, Hedda Rysstad har fotograferet, og Pauline Merrildgaard har filmet.

“Sensous City” finder sted fra 14. til 26. juli i og omkring Nikolaj Kunsthal. Læs mere her.

Af Ina Marie Ernø Jacobsen
PR, Events & Projektleder

Ina Marie Ernø Jacobsen KANALEN Johan Borups Højskole

TILBAGE TIL KANALEN