fbpx
KANALEN Ghazal Melodi Sultani

My own boss

Ghazal

Blogindlæg posted 21.05.2021

Melodi Fnug Soltani har godt gang i sin musikalske karriere under navnet Ghazal – og så er hun tidligere elev på Johan Borups. My Own Boss besøgte hende i 2020, som også var året hvor hun udgav sin debutsingle ‘Wedding Song’ og blev optaget på Rytmisk Musikkonservatorium.

“Ghazals musikalske identitet [er] gennemtrængende.” Sådan skrev Soundvenue efter udgivelsen af ‘My Name’ og ‘Faryad’, Ghazals dobbeltsingle på engelsk og farsi. Ligesom dobbeltsinglen er Ghazals musik et produkt af at navigere i og forene modsætningsforhold, og afspejler på den måde hvordan en fremmedgjort identitet overlever. Det viser sig i foreningen af organiske og syntetiske elementer, popmelodier over eksperimenterende akkordprogressioner og store følelser i galgenhumoristiske tekstuniverser. Ghazal positionerer sig ret unikt et sted mellem Britney Spears og hendes mormors gamle Daf-tromme.

Du kan opleve Ghazal live på:
Voxhall i Århus 28. maj (support for Chinah)
Christianshavns Beboerhus 19. juni
Byhaven Pumpehuset d. 25. juni
VEGA 17. september

læs mere om koncerterne og køb billetter her

Og hold i øvrigt øje med Ghazal på instagram, hvor hun meget snart deler en live session.

Læs mere om My Own Boss besøg hos Melodi her – med tekst af Andrea Marie Glad Hommel, billeder af Sif Szetu og film af Olivia Jo Nice Glismann.

TILBAGE TIL KANALEN

Af Sara Amrani 
Kulturhus, PR & kommunikation