fbpx
Collage af Dina Damgaard

svar fra ungdommen

Jeg tager mit go-to sted to-go, jeg tager mit yndlingssted med

Blogindlæg posted 26.02.2021

Dina Charlotte Damgaard Bodé KANALEN Johan Borups Højskole

 

Svar fra ungdommen

Hvordan har de unge det egentlig? Hvordan tackler de denne tid, som skulle have været fyldt med udforskning, socialt liv og grænseafsøgning? Julie Sass har bedt en række tidligere elever fortolke spørgsmålet: ”Hvad er dit yndlingssted, din yndlingsting, dit “go to” i denne tid?”Som svar har vi modtaget tre gribende tekster, en collage og to smukke videoer med flotte lydsider.

Karantene af Eskil Eitrheim
Jeg tager mit go-to sted to-go, jeg tager mit yndlingssted med af Dina Charlotte Damgaard Bodé
Meg og skogen af Camilla Pavlikova Sandland
Lydbillede af ARV, video af Julia Schia. Lyt til ARV her

tilbage til kanalen