fbpx
KANALEN afsporet podcast Johan Borups Højskole Elisabeth Skou Pedersen Dicki Lakha Michael Møller

podcast

AFSPORET

Blogindlæg posted 19.02.2021

Følg med lederne af højskolens arkitektur– og forfatterlinjer på opdagelse i København. Hvordan kan man få friske øjne på en by man kender rigtig godt? Med inspiration fra den franske kunstbevægelse Situationistisk Internationale har Dicki Lakha og Elisabeth Skou Pedersen sat sig for at opleve København på nye måder. Lyt med i podcasten hvor de forsøger at fare vild med metroens cityring, en rejse, der fører dem til både velkendte og nye steder på jagt efter storbyens særlige atmosfærer og oversete detaljer.

 

 

KANALEN | Podcast · KANALEN Podcast – Afsporet

 

Lyddesign: Michael Møller

Af Elisabeth Skou Pedersen & Dicki Lakha
Linjeleder på hhv. Forfatter og Arkitektur & Kunst

Elisabeth Skou Pedersen   

TILBAGE TIL KANALEN