fbpx
Julie Sass Birkely Johan Borups Højskole 2020

HVEM VI ER

… Den glæde og arbejdsiver der var da vi mødtes igen efter første nedlukning var amazing

Blogindlæg posted 27.01.2021

Julie Sass er skolens energiske sportstype, mentor for eleverne og alt muligt andet… og så bor hun i en lejlighed på Vesterbro.

Læs hvordan Julie fuldender sætningerne nedenfor og lær hende lidt bedre at kende:

Når jeg ikke arbejder på Johan Borups Højskole, laver jeg… sport, mad, events og byggeri! Altså jeg elsker at løbe ture, træne, være i naturen og vinterbade. Jeg har et madfirma, hvor vi primært laver privat dining. Jeg har altid gang i et eller andet projekt. Og så hænger jeg ud med mine venner og mine to små guldklumper Saga og Lotus.

På det sidste har jeg været meget optaget af… at bygge ting selv. Pt er jeg optaget af at sætte min nye lejlighed på Vesterbro i stand. Jeg undersøger alle mulige forskellige former for smart/simpel living og elsker at kæle for snedkerdetaljer 🙂

Det sidste, jeg har lært, er… at man skal sætte pris på der, hvor man er i sit liv og holde fast i sig selv, uanset hvilken relation man er i.

I min lomme kan man altid finde… tyggegummi, nøgler og mobiltelefon.

Det sidste, jeg læste var… Meter i Sekundet af Stine Pilgaard

Det mest overraskende, jeg har oplevet på Johan Borups Højskole, er… Faktisk har jeg været ret overrasket over hvor godt elever, lærere og ansatte har tacklet den her underlige tid. Jeg synes virkelig folk har været gode til at bakke hinanden op og holde skruen i vandet. Den glæde og arbejdsiver der var, da vi mødtes igen efter første nedlukning var amazing!

På en regnvejrsdag  på en solskinsdag, ved en højtid eller bare på en helt almindelig mandag… ville jeg altid vælge “Fortabt er jeg stadig”, nummer 486 i Højskolesangbogen med tekst af Stine Pilgaard og melodi af vores egen Katrine Muff. Den sang har har rørt mig, som ingen anden højskolesang nogensinde har rørt mig. Jeg hørte den første gang, på et tidspunkt i mit liv der var lidt op ad bakke og wouw, den gik simpelthen lige i min hjertekugle – og der sidder den endnu <3

Da jeg var i start-20’erne… var jeg skibums i Frankrig.

Jeg ville ønske, at jeg dengang… havde turdet leve min drøm ud om at tage endnu flere sæsoner fx i Canada, Japan, Iran og andre vilde steder. Jeg nød virkelig og nyder stadig at stå på ski.

Når jeg har fri, synes jeg, det bedste er at… være ude i naturen. Gå ture. Være nysgerrig. Blive klogere. Grine.

Jeg glæder mig til… ja gæt engang? Til samfundet lukker op igen og vi kan lave højskole, som vi brænder for!

Læs mere om alle dem, der udgør Johan Borups Højskole her.

Julie Sass SUP Johan Borups Højskole
Julie Sass, kursusleder og underviser på Urban Sport
Julie Sass Bål
Julie Sass Skov Danmark Møn
Julie Sass og venner
Urban sport julie sass johan borups højskole københavn