fbpx
Niels Erling
Foto: Emilia Staugaard

MIT BEDSTE RÅD

Find ud af hvad du er god til og bliv rigtig god til det

Blogindlæg posted 10.12.2020

“Selvfølgelig kan man lære meget at lærere, men det, man finder ud af, er jo, at de allermest interessante scenekunstnere, det er dem, der er gode til at lytte til, hvad de selv synes er det interessante – og blive den helt egen bedste version af det.”

Vi har spurgt Niels Erling om hans bedste råd til en ung skuespiller. Niels Erling er sceneinstruktør og kunstnerisk leder hos AKT1. Han har stået bag adskillige anmelderroste teaterstykker rundt omkring i landet, og så har han i år både vundet en Reumert og er blevet præmieret af Statens Kunstfond. Oven i alt det nåede han også lige forbi som gæstelærer på Teater & Scenekunst i løbet af efteråret.

Hør Niels’ råd i videoen nedenfor og find flere gode råd til unge kunstnere her.