fbpx
Bygaard

Bygaard

Det økologiske bylandbrug

Blogindlæg posted 21.04.2020

Hvad har mennesket til fælles med svampe? Det lyder nærmest som starten på en dårlig joke, men fremtidens landmand, Lasse Antoni Carlsen driver ikke gæk med os, når han fortæller, at der er ligheder mellem os og svampene.

Tag med når højskolens køkkenassistent Molly Høm Carlsen inviterer os på eksklusivt besøg hos sin nevø Lasse, der har stiftet bylandbruget Bygaard.

Bygaard er et økologisk bylandbrug med tilhørende gårdbutik, der producerer grøntsager, friske spirer og svampe i Sydhavnen. Vi får lov at se og høre om Bygaards svampeproduktion, der foregår i en container.

Få et indblik i fremtidens fødevareproduktion og se hvordan en moderne bondemand gror og høster svampe. Du kan se med i videoen nedenfor samt finde ud af, hvad det er, at mennesket har til fælles med en svamp?

DEN DIGITALE HØJSKOLE

Vi vil gerne invitere offentligheden indenfor til  nogle af alle de ting, der foregår i vores digitale højskolefællesskab. På den digitale højskole mødes vi hver morgen kl. 9.00 til morgensang og morgensamling, efterfulgt af undervisning på linjefagene. Vi får også daglige bevægelsestip fra Julie Sass, der har taget Urban Movement indenfor i karantænen. Og så har vi glæde af vores køkken-team Charlotte Grønlykke og Molly Carlsens TV-køkken, der viser opskrifter til lækre billige retter, bagetips og anekdoter. Vi har daglige ’Gør-det-selv-med-Jakob-Pedel’ tips til hvordan man kan fixe og optimere sit hjem, nu når tiden er til det. Vi skal også på CPH:DOX festival, på hjemmebesøg hos elever i karantæne, til Corona-koncerter, til Zoom-fest og ferniseringer. Følg med her på hjemmesiden, på vores facebookside og instagram.

Den digitale højskole – blogopslag, morgensang, opskrifter mm.