fbpx
Melodi - Ghazal
Foto: Robin Iborn

Tidligere elev udgiver debutsingle

Ny single og optagelse på Det Rytmiske Musikkonservatorium

Blogindlæg posted 17.04.2020

Vi bliver utrolig glade og stolte, når vi hører, at det går vores nuværende, men også tidligere elever godt. Vi vil i den forbindelse gerne have lov til at lave lidt larm for en tidligere elev på musiklinjen, Melodi Soltani, der netop har udsendt sin debutsingle Wedding Song, som udgives under kunstnernavnet Ghazal.

Ghazal er et selvproduceret kryptisk og catchy popprojekt, der legesygt forener Melodis danske og iranske ophav med eksperimenterende sange, nostalgiske popmelodier, hårdtslående synths og organiske instrumenter. Du kan finde debutsinglen Wedding Song her.

Vi vil foruden udgivelsen af Wedding Song også have lov til at lykønske Melodi med optagelsen på Det Rytmiske Musikkonservatorium. Og sidst men ikke mindst råber vi masser af hurra og siger tillykke til Melodi på hendes fødselsdag i dag!

Har du lyst til at vide mere om vores musiklinje, kan du bl.a. høre Melodi – og tre af vores andre tidligere elever – fortælle om, hvordan det har været at gå på musiklinjen på Johan Borups Højskole i videoen her.

DEN DIGITALE HØJSKOLE

Vi vil gerne invitere offentligheden indenfor til  nogle af alle de ting, der foregår i vores digitale højskolefællesskab. På den digitale højskole mødes vi hver morgen kl. 9.00 til morgensang og morgensamling, efterfulgt af undervisning på linjefagene. Vi får også daglige bevægelsestip fra Julie Sass, der har taget Urban Movement indenfor i karantænen. Og så har vi glæde af vores køkken-team Charlotte Grønlykke og Molly Carlsens TV-køkken, der viser opskrifter til lækre billige retter, bagetips og anekdoter. Vi har daglige ’Gør-det-selv-med-Jakob-Pedel’ tips til hvordan man kan fixe og optimere sit hjem, nu når tiden er til det. Vi skal også på CPH:DOX festival, på hjemmebesøg hos elever i karantæne, til Corona-koncerter, til Zoom-fest og ferniseringer. Følg med her på hjemmesiden, på vores facebookside og instagram.

Den digitale højskole – blogopslag, morgensang, opskrifter mm.