fbpx
Familien Muff fraklip

Fraklip fra digital morgensang

Bag om optagelserne med familien Muff

Blogindlæg posted 08.04.2020

Savner du et godt grin i disse karantænetider? Så er det nu, du skal læse med!

Vores digitale højskole ruller derud af. Vi starter fortsat dagen med digital morgensamling, hvortil vi synger morgensang med hjælp fra underviser på musiklinjen og korleder Katrine Muff Enevoldsen og hendes familie.

Selvom Katrine og familien rammer tonerne til perfektion, musikken lyder lige som den skal og sangvalgene er et hit, kan det alligevel til tider være vanskeligt at få det hele til at spille, når man optager morgensang hjemmefra med to børn, der også vil være med.

Katrine har givet os lov til at komme bag om optagelserne, hvor barnegråd, baggrundsstøj og kludder i sangteksten er nogle af de eksempler, der kan volde problemer, når man optager morgensang.

Du kan se de mange sjove fraklip i videoen nedenfor – du vil helt sikkert komme til at grine.

DEN DIGITALE HØJSKOLE

Vi vil gerne invitere offentligheden indenfor til  nogle af alle de ting, der foregår i vores digitale højskolefællesskab. På den digitale højskole mødes vi hver morgen kl. 9.00 til morgensang og morgensamling, efterfulgt af undervisning på linjefagene. Vi får også daglige bevægelsestip fra Julie Sass, der har taget Urban Movement indenfor i karantænen. Og så har vi glæde af vores køkken-team Charlotte Grønlykke og Molly Carlsens TV-køkken, der viser opskrifter til lækre billige retter, bagetips og anekdoter. Vi har daglige ’Gør-det-selv-med-Jakob-Pedel’ tips til hvordan man kan fixe og optimere sit hjem, nu når tiden er til det. Vi skal også på CPH:DOX festival, på hjemmebesøg hos elever i karantæne, til Corona-koncerter, til Zoom-fest og ferniseringer. Følg med her på hjemmesiden, på vores facebookside og instagram.

Den digitale højskole – blogopslag, morgensang, opskrifter mm.