fbpx
Poetisk Eksil

Poetisk Eksil

Et fælles online univers

Blogindlæg posted 07.04.2020

Påsken er over os, og her på Johan Borups Højskole har vi kreeret et særligt påskeæg til jer alle sammen, som vi glæder os til at åbne for jer.

Mandag d. 13/4 lancerer vi et fælles online univers skabt på tværs af linjerne på Johan Borups Højskole. Universet kalder vi Poetisk Eksil, som dækker over en hjemmeside, hvor du kan få indsigt i dele af det materiale, der er blevet skabt under Covid-19 karantænen.

Med Poetisk Eksil ønsker vi at frembringe et samlet udtryk, der cementerer, at vi på højskolen er et fællesskab – både udenfor og under Corona-pandemien.

Vi håber, at du har lyst til at opleve vores univers, når det går i luften på mandag. Indtil da kan du få en smagsprøve på Poetisk Eksil i videoen nedenfor.

DEN DIGITALE HØJSKOLE

Vi vil gerne invitere offentligheden indenfor til  nogle af alle de ting, der foregår i vores digitale højskolefællesskab. På den digitale højskole mødes vi hver morgen kl. 9.00 til morgensang og morgensamling, efterfulgt af undervisning på linjefagene. Vi får også daglige bevægelsestip fra Julie Sass, der har taget Urban Movement indenfor i karantænen. Og så har vi glæde af vores køkken-team Charlotte Grønlykke og Molly Carlsens TV-køkken, der viser opskrifter til lækre billige retter, bagetips og anekdoter. Vi har daglige ’Gør-det-selv-med-Jakob-Pedel’ tips til hvordan man kan fixe og optimere sit hjem, nu når tiden er til det. Vi skal også på CPH:DOX festival, på hjemmebesøg hos elever i karantæne, til Corona-koncerter, til Zoom-fest og ferniseringer. Følg med her på hjemmesiden, på vores facebookside og instagram.

Den digitale højskole – blogopslag, morgensang, opskrifter mm.