fbpx
Anika Lori morgensamling
Anika Lori, kunstner

Kunstnerisk karantæne

På virtuelt besøg hos Anika Lori

Blogindlæg posted 31.03.2020

Karantænen har stået på i mere end to uger, og dagene er muligvis begyndt at flyde sammen for de fleste hjemme i stuerne. Dette er heldigvis ikke tilfældet her på højskolen; vi har nemlig haft digital undervisning i al den tid, Danmark har været lukket ned. Vi starter dagene som vi plejer med morgensamling kl. 09:00 – naturligvis i en virtuel udgave. Her bidrager både undervisere og elever med blandet indhold lige fra spændende fortællinger, kreative inputs, gode råd, sjove øvelser og forskellige tips og tricks.

Forleden var det billedkunster og underviser i valgfaget My Own Boss Anika Loris tur til at afholde morgensamling. Her blev hele højskolen inviteret hjem i Anikas lejlighed. Tryllebundet af hendes kunstneriske univers fik vi mulighed for at få et indblik i, hvordan en karantænedag kan se ud, hvis man hedder Anika Lori.

Læn dig tilbage og lad dig blive forført af Anikas lille perle af en hverdagsskildring, der måske en dag vil finde vej ind i historiebøgerne, og berette om dengang verden blev ramt af Covid-19 pandemien.

DEN DIGITALE HØJSKOLE

Vi vil gerne invitere offentligheden indenfor til  nogle af alle de ting, der foregår i vores digitale højskolefællesskab. På den digitale højskole mødes vi hver morgen kl. 9.00 til morgensang og morgensamling, efterfulgt af undervisning på linjefagene. Vi får også daglige bevægelsestip fra Julie Sass, der har taget Urban Movement indenfor i karantænen. Og så har vi glæde af vores køkken-team Charlotte Grønlykke og Molly Carlsens TV-køkken, der viser opskrifter til lækre billige retter, bagetips og anekdoter. Vi har daglige ’Gør-det-selv-med-Jakob-Pedel’ tips til hvordan man kan fixe og optimere sit hjem, nu når tiden er til det. Vi skal også på CPH:DOX festival, på hjemmebesøg hos elever i karantæne, til Corona-koncerter, til Zoom-fest og ferniseringer. Følg med her på hjemmesiden, på vores facebookside og instagram.

 

Den digitale højskole – blogopslag, morgensang, opskrifter mm.