fbpx
Ida Marie Hede Johan Borups Højskole
Ida Marie Hede

MIT BEDSTE RÅD

VÆR SÅ MODIG SOM DU KAN

Blogindlæg posted 02.03.2020

”Mit bedste råd til en ung forfatter er at prøve at være så modig, som du kan. Der er jo rigtig mange forventninger til litteraturen: hvad den skal være, og hvad den skal repræsentere? Der er også mange spændende tendenser i litteraturen. Alt det er spændende at skrive sig ind i, men det er også rigtig vigtigt nogle gange at glemme, at man skriver til en offentlighed, og at glemme læseren og lige fortabe sig lidt og hengive sig til sproget og til det materiale, man sidder og arbejder med.”

Vi har spurgt Ida Marie Hede om det bedste råd til en ung forfatter. Ida er uddannet fra Forfatterskolen samt mag.art i Kunsthistorie fra Københavns Universitet. Hun er forfatter til syv bøger og modtog i 2015 Statens Kunstfonds treårige arbejdslegat. Derudover underviser hun på Forfatterlinjen på Johan Borups Højskole.

Hør hendes råd nedenfor og find flere gode råd til unge kunstnere her.