fbpx
Foto: Rosinante & Co

Mit bedste råd

læs Rigtig Meget

Blogindlæg posted 18.02.2020

”Prøv at læse alt muligt fra forskellige steder. Læs dansk litteratur, oversat litteratur, ny litteratur, gammel litteratur. Prøv at se om man kan finde noget, man synes er virkelig fedt og spørge sig selv om, hvad det præcis er ved de her tekster, man synes, der er så spændende? Hvad er det de gør, som man så godt kan lide?”

Vi har spurgt Ida Holmegaard om det bedste råd til en ung forfatter. Ida er forfatter og er uddannet fra Forfatterskolen i København. Hun har været gæstelærer på Johan Borups Højskole dette semester. Herudover er Ida vært på litteraturpodcasten Bølgerne og har bidraget til forskellige tidsskrifter, udgivet en række essays og et radiodrama hos AKT1.

Hør Idas råd i videoen nedenfor og find flere gode råd til unge kunstnere her og læs mere om forfatterlinjen her.