fbpx

et helt særligt valgfag:

My own boss viser mulighederne

Blogindlæg posted 08.02.2019

My Own Boss er et valgfag på Johan Borups Højskole, skabt af kunstner og underviser Anika Lori. Hun fik ideen til faget, fordi hun selv tydeligt husker, hvordan det var at være ung og forvirret, og ikke ane hvad verden havde at byde på, samt hvilken plads på hylden, hun selv skulle besidde. Med valgfaget My Own Boss tilbyder Anika eleverne at komme helt tæt på hendes netværk og spørge løs i intime rammer.

Hver uge tager eleverne ud og besøger forskellige individer – både dem, der er gået skolevejen, men også de autodidakte – de selvlærte, eller dem som på anden vis har nået deres personlige mål og skabt deres egen vej.

Disse inspirerende møder munder i en blog samt et magasin, hvor eleverne skiftevis påtager sig rollen som enten journalist, fotograf eller artdirector, guidet af mamaboss Anika. Bloggen afspejler, at vi er en nordisk højskole og indlæggene er derfor skrevet på enten norsk, svensk eller dansk. Dette er en unik mulighed for at kickstarte, at eleverne er deres egne bosser og startskuddet til at blive det i den virkelige verden.

Indtil videre er det blevet til ca. 70 besøg i alt, hjemme hos bosserne og ”boss på vej” som er et besøg, hos en gammel elev fra Johan Borups Højskole, der enten er kommet ind på et drømmestudie, eller fået gang i karrieren på anden vis.

Du kan læse, se, lytte til meget, meget mere på My Own Boss’ egen hjemmeside og blog-univers!