fbpx

Masterclass med Einar Már Gudmundsson

Vinger på hjernen!

Blogindlæg posted 09.10.2018

Islands største forfatter har lige (igen!) holdt masterclass med forfattereleverne en hel dag. Han lærte dem noget af det smukkeste, nemlig at når man begiver sig ind i fortælle- og digtekunsten, må man have vinger på hjernen.

Lørdag optrådte Einar Már på vores nordiske litteraturfestival Höst for en tordnende udsolgt sal. Han fortalte om digteren Homer, der kom til Reykyavik og tog en taxa. Einar Már elsker taxachauffører, for de er frie mennesker!

Mandag holdt den store islænding morgensamling for alle skolens elever. Verdens geografi er ikke, som magthaverne tror i deres magtcentre. For jorden er en kugle, og centrum befinder sig altid lige under dine fødder.

Einar Már er en kær ven af skolen og medlem af skolekredsen.