fbpx
Dicki Lakha

om os

DICKI LAKHA

Blogindlæg posted 21.08.2018

linjeleder – Arkitektur & Kunst

Dicki er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole i København.

Hun har arbejdet med både film, teater og arkitektur. Dicki arbejder derfor indenfor en bred kunstnerisk forståelse af arkitektur og er ikke bange for at arbejde på tværs af kunstarter.

Hun arbejder som arkitekt for kunstner Malene Landgreen med stedsspecifikke udsmykninger og udstillinger. Hun har tidligere arbejdet på Den Norske Opera som kostumedesigner og assisteret scenograf Christian Friedländer på adskillige forestillinger siden 2010 i ind- og udland. Sideløbende er hun den ene halvdel af kunstduoen The Tower Prophets.

Dicki er opvokset i Søborg lige uden for København med en tibetansk far og en dansk mor.

Anbefaler: Arkitekter Tadao Ando & Luigi Manini, film af Alejandro Jodorowsky & Jaques Tati, det københavnske pladeselskab Escho, Teater Volksbühne i Berlin, Superkilen, Esrom Kroen, Landbohøjskolens Have, kaffe og LP’er.