fbpx
Flyt verden sommerhøjskole johan borups msf læger uden grænser
Foto: Cécile Desaint

sommerhøjskole

søg en stipendieplads til flyt verden

Nyhed posted 04.06.2021

Vi har nu fået mulighed for at oprette stipendiepladser til vores sommerhøjskole med Læger uden Grænser, Flyt Verden, til unge under 30.

På Flyt Verden får du nye perspektiver på nødhjælpsarbejde, humanitære kriser, global sundhed – og så får du værktøjerne til at blive en bedre aktivist og selv ‘flytte verden’.

Takket være midler fra Sportgoodsfonden har du nu, hvis du er under 30 år, mulighed for at søge en plads på sommerhøjskolen, til en stærkt reduceret pris – kun 950,- (normalpris 3800,-).

På kurset møder du en lang række af Læger uden Grænsers tidligere udsendte læger, sygeplejersker, kulturtolke og andre fagfolk, eksperter og meningsdannere inden for politik, sundhed og journalistik. Hver dag byder på debatter, workshops og inspirerende oplæg, og du får en unik mulighed for at komme helt tæt på de problemstillinger og dilemmaer, Læger uden Grænser møder i deres daglige arbejde rundt omkring i verden.

Sommerhøjskolen finder sted 21. til 27. juni 2021 her på og omkring Johan Borups Højskole i hjertet af København, og udover alt det faglige får du alle dagens måltider serveret fra vores topprofessionelle køkken, udflugter til det københavnske nabolag, fællessang og mulighed for at komme med i et interessefællesskab, der er mangfoldigt på tværs af både alder og faglig baggrund.

Du kan læse meget mere om årets program lige her. I år møder du bl.a. fotograf Mads Nissen, direktør i MSF Malin Palmér, pressechef i Dignity Tarek Omar, HR-chef i MSF Merete Engell – og mange andre!

Hvis du er under 30 år, og sommerhøjskolen lyder som noget for dig, så skynd dig at sende et par linjer om dig selv, og hvorfor du gerne vil med til ina@borups.dk – allersenest 11. juni kl. 12.00.