fbpx

Flyt verden

Med Læger uden Grænser

Flyt verden sommerhøjskole læger uden grænser msf johan borups højskole
Foto: Cécile Desaint

FLYT VERDEN – PÅ SOMMERHØJSKOLE med læger uden grænser

Hvordan er det at arbejde i verdens brændpunkter? Og hvordan kan du selv gøre verden til et bedre sted?

Tag på sommerhøjskolen ‘Flyt Verden’ med Læger uden Grænser d. 21.-27. juni 2021 og find ud af det!

Du lærer om, hvordan en humanitær nødhjælpsorganisation arbejder, men også om hvordan du selv kan være med til at gøre verden til et bedre sted som frivillig, aktivist og debattør. Og så bliver du klogere på dagsaktuelle problemstillinger ift. sundhed og nødhjælp rundt omkring i verden.

OM Programmet

Hver dag på sommerhøjskolen har sit tema, som vi behandler med inspirerende oplæg, opgaver og workshops, og du kommer til at møde en del af Læger uden Grænsers egne udsendte, en række eksperter og debattører – og ikke mindst en flok engagerede deltagere med forskellige baggrunde og forudsætning, men med en fælles interesse i globale problemstillinger og nødhjælpsarbejde.

Vi skal bl.a. blive klogere på både kendte og ukendte sygdomme, etiske dilemmaer i nødhjælpsarbejde, diskutere menneskerettigheder, blive bedre debattører og arbejde med mediedækning fra verdens brændpunkter.

Det hele krydres med kulturelle indslag, fællesspisning morgen, middag og aften, udflugter og sociale arrangementer i og omkring Johan Borups Højskoles indbydende, kunstneriske højskolerammer.

Indholdet af programmet offentliggøres løbende.

OBS! Sommerhøjskolen afvikles naturligvis under hensyn til sundhedsmyndighedernes retningslinjer for at undgå spredning af COVID-19.

Flyt verden sommerhøjskole johan borups msf læger uden grænser
Foto: Cécile Desaint

praktisk info

Da Johan Borups Højskole ikke har nogen sengepladser, sørger kursusdeltagerne selv for overnatningen i København. Man kan overnatte billigt på Danhostel Copenhagen City, som ligger 200 meter fra skolen. Du finder Danhostel her.

Skolen er åben fra tidlig morgen til sen aften, og vores kvalitetskøkken serverer alle måltiderne, spændende og sund mad fra hele verden.

Når du har tilmeldt dig her på siden, sender vi dig en bekræftelse på at du er optaget på kurset. Herefter modtager du en FI-kode,  som du betaler gennem din netbank.

Ved framelding senest en måned før kursusstart returneres kursusgebyret fratrukket 500 kr. i administrationsgebyr. Det samlede kursusgebyr returneres med 50% ved framelding mindst 14 dage før kursusstart. Ved framelding mindre end 14 dage før kursusstart eller udeblivelse fra kurset returneres kursusgebyret ikke.

Det er muligt via Europæiske Rejseforsikring at tegne en afbestillingsforsikring.

OBS! Skulle det vise sig, at vi må aflyse grundet COVID-19, betaler vi naturligvis hele kursusprisen tilbage.

Du skal være fyldt 18 år for at kunne deltage i kurserne.

Læs mere om Læger uden Grænser og deres arbejde rundt omkring i verden her.

Flyt Verden sommerhøjskole læger uden grænser msf johan borups højskole Tarek Omar
Tarek Omar, pressechef i Dignity. Foto: Cécile Desaint

TILMELDING OG PRIS

En uges kursus koster 3.800 kroner, og vi giver 500 kroner i rabat til studerende og Feltpartnere hos Læger uden Grænser (husk at angive dit Feltpartner-nummer).

Tilmelding

Vi tager forbehold for fejl og enkelte ændringer i programmet.

msf sommerkursus johan borups
Foto: Ina Jacobsen
Flyt verden læger uden grænser msf johan borups højskole
Foto: Cécile Desaint