fbpx

Keramik

VALGFAG

klumpen fra det indre rum

Med ler imellem hænderne, søger blikket naturligt ind og omfavner, klapper din sjæl og sænker din hvilepuls. Uden filter.  Det bare dig og din klump. Dig og din frie kreative skaben. Dig og dig.

Det er noget, vi alle trænger til, i en verden der kører fuld fart frem, og hvor vi bliver målt og vejet – og presset både ude og indefra er overvældende.

En dag, hvor der er mulighed for at arbejde i to lokaler – ét til livlig samtale og ét til slowmotion og måske lydbøger aka.  “stillekupeen”.

Hver uge starter med et teknisk oplæg og nogle gange en daglig opgave. Vi kommer også på en udflugt.  Men en ting er sikkert; vores proces er vigtigere end facit. Derfor bliver output, når værker er brændt og glaseret; at vi drikker en kop kakao i eget produkt. Et sted med udsigt.

"Det bare dig og din klump. Dig og din frie kreative skaben. Dig og dig."

UNDERVISER

Anika Lori er en dansk/italiensk billedkunstner repræsenteret af V1-Gallery i København. Hun har arbejdet som assistent for John Kørner og Tal R 2000-2005 og siden udstillet i både ind- og udland. Sideløbende med kunsten og undervisning på Johan Borups Højskole spiller hun som DJ og er skribent og stifter af Semi Femi bloggen.

Anika Lori