fbpx
Stine Pilgaard Katrine Muff Enevoldsen romankoncert Johan Borups Højskole

Romankoncert

METER I SEKUNDET

Torsdag d. 12. nov. 2020 kl. 16.30

”Meter i Sekundet” er ikke bare en populær roman, det er også blevet til ord der vokser ud af siderne, når Stine Pilgaards sangtekster fra romanen bliver til melodiske perler med Katrine Muffs musik. Bogens lyriske ni sange er ikke længere blot forundt læserne. Sangen ”Fortabt er jeg stadig” er nemlig med i den nye Højskolesangbog der udkommer 12. november 2020.

”Meter i Sekundet” er en humoristisk og kærlighedsfuld roman om en ung kvinde, der flytter til Vestjylland og skal finde vej i højskolelivet og den vestjyske samtaleform, og samtidig finde ind i rollen som nybagt forælder og orakel i lokalavisens brevkasse.

Kom og vær’ med til at fejre den nye højskolesangbog kommer fra trykken, og oplev en smagsprøve af højskolelivet, når Katrine og Stine vil tage dig med til de korte sætningers land i ord og toner på Johans Borups Højskole.

Efter koncerten kan du købe et signeret eksemplar af ’Meter i Sekundet’ og du kan selvfølgelig også købe den nye højskolesangbog.

Billet: 150,- (+gebyr), kan købes HER

16.30 Dørene åbner
17.00 Romankoncert
18.00 Bogsalg

Grundet covid-19 er der begrænset antal billetter, og vi tager selvfølgelig alle de nødvendige forbehold, der gør, at du trygt kan besøge huset. læs mere HER