fbpx

COVID-19

GÅ TRYGT TIL ARRANGEMENTER I VORES KULTURHUS

johan borups højskole kulturhus

På Johan Borups Højskole tror vi på, at at adgangen til kultur spiller en afgørende rolle – også under en verdensomspændende pandemi. Derfor har vi stadig kalenderen fyldt med kulturarrangementer henover efteråret og vinteren. Med det sagt tager vi selvfølgelig alle de nødvendige forbehold, der gør, at du trygt kan besøge huset.

BEgrænset kapacitet

Vi beder dig om at vise hensyn og holde afstand til de andre gæster, når du går til og fra din plads og bevæger dig rundt i huset, følge anvisningerne på de skilte, du møder og tage godt imod de instruktioner du evt. får fra vores servicepersonale. Vores sal har, når vi tager hensyn til gældende plads- og afstandskrav, plads til op til 100 siddende personer i alt, men til nogle arrangementer vil vi have mindre kapacitet.

Til alle vores arrangementer skal du købe/reservere billet på forhånd, også selvom der er gratis entré. Hold øje med vores kalender hvor du kan se, hvordan du får adgang til de forskellige arrangementer.

Håndsprit og hygiejne

Vi har overalt i huset opstillet håndspritdispensere, som vi beder dig om at bruge, når du ankommer til et arrangement, og når du går igen.

Baren

Til nogle af vores arrangementer holder vores bar åbent til kl. 22. Her tager vi kun imod kort. Vi beder dig være tålmodig og huske at holde afstand til de andre gæster, hvis der skulle opstå kø.

Mundbind

Det er obligatorisk at bære mundbind, når du står og går. Når du sidder på din plads, er du velkommen til at tage dit mundbind af.

Desuden anbefaler vi, at du selv holder dig orienteret om generelle retningslinjer for at undgå smittespredningen hos politiet og Sundhedsstyrelsen.