fbpx

COVID-19

GÅ TRYGT TIL ARRANGEMENTER I VORES KULTURHUS

johan borups højskole kulturhus

På Johan Borups Højskole tror vi på, at at adgangen til kultur spiller en afgørende rolle – også under en verdensomspændende pandemi. Derfor har vi stadig kulturarrangementer i vores sal. Med det sagt tager vi selvfølgelig alle de nødvendige forbehold, der gør, at du trygt kan besøge huset. Vi følger de til enhver tid gældende retningslinjer fra Kulturministeriet.

BEgrænset kapacitet

Vi beder dig om at vise hensyn og holde afstand til de andre gæster, når du går til og fra din plads og bevæger dig rundt i huset, følge anvisningerne på de skilte, du møder og tage godt imod de instruktioner du evt. får fra vores servicepersonale. Vores sal har, når vi tager hensyn til gældende plads- og afstandskrav, plads til op til 100 siddende personer i alt, men til nogle arrangementer vil vi have mindre kapacitet.

Til alle vores arrangementer skal du købe/reservere billet på forhånd, også selvom der er gratis entré. Hold øje med vores kalender hvor du kan se, hvordan du får adgang til de forskellige arrangementer.

CORONAPAS

Ved deltagelse til vores arrangementer kan vi forlange fremvisning af gyldigt coronapas. Det vil sige enten en negativ PCR-test (max 96 timer gammel), antigentest (max 72 timer gammel), dokumentation for coronasmitte for mellem 14 dage og 8 mdr. siden eller dokumentation for coronavaccination (mindst 14 dage siden 1. stik).

Håndsprit og hygiejne

Vi har overalt i huset opstillet håndspritdispensere, som vi beder dig om at bruge, når du ankommer til et arrangement, og når du går igen.

 

Desuden anbefaler vi, at du selv holder dig orienteret om generelle retningslinjer for at undgå smittespredningen hos politiet og Sundhedsstyrelsen.