fbpx
HÖST Nordisk Litteraturfestival Johan Borups Højskole

Höst

Nordisk Litteraturfestival

Fre. 23. + lør. 24. okt. 2020

Norden er et fællesskab, men at være nordisk er også en måde at være forskellige på.

HÖST er en litteraturfestival, der finder sted på Johan Borups Højskole i København og som undersøger identitet, politik og mangfoldighed i den nordiske samtidslitteratur, performance, musik og kunst.

Den 23.-24. oktober slår vi dørene op og inviterer til talks, oplæsninger, livepodcast, koncerter og brandtaler med en lang række spændende nordiske forfattere, kritikere, podcastere og musikere.

Til HÖST i år kan du bl.a. møde: Tine Høeg, Niels Erling, AKT1, Katrine Muff Enevoldsen, Anders Stig Møller, Poesiens Bus – poesi på hjul, Shëkufe Heiberg, Lucia Odoom, Åsa Linderborg, alle Johan Borups Højskoles elever… og mange flere!

Programmet opdateres løbende.

ENTRÉ

Entré er gratis (begrænset antal pladser). Billetter frigives 1. oktober kl. 12 og findes her.

Vær opmærksom på, at vi har delt programmet i fire, og at hvert delprogram kræver en billet hertil. Du er velkommen til at reservere billetter til hele festivalen, men tag kun de billetter, du skal bruge – vi vil gerne kunne byde så mange velkommen i løbet af weekenden, som de nuværende omstændigheder nu tillader.

Når du er på festivalen beder vi dig bære mundbind, mens du står og går, holde afstand til de andre gæster og bevæge dig rundt i et hensynsfuldt flow. Tak fordi du passer på dig selv og alle andre. <3

Læs mere om, hvordan vi sikrer trygge kulturoplevelser her.

HÖST Nordisk Litteraturfestival 2020 er støttet af Statens Kunstfond.

Følg HÖST på Facebook og Instagram, hvor vi løbende offentliggør hvem du kan møde på årets festival.