fbpx

Sommerhøjskole

BYEN LEVER

27. juli - 2. august 2020

Oplev eller genoplev højskolelivet midt i København for fuld skrue. Byen Lever, der finder sted 27. juli-2. august, er en uge fuld af fordybelse og fællesskab, hvor vi arbejder aktivt med bæredygtighed, bevægelse og bevidsthed. Ugen minder på mange måder om et almindeligt højskoleår, komprimeret ned til én intens og horisontudvidende uge.

Du tilmelder dig et af følgende linjefag: FOTO, PODCAST, KROP, DET BÆREDYGTIGE KØBENHAVN SCENEKUNST eller NATURENS SPISEKAMMER, som du efter morgensamling følger sammen med dit hold hver formiddag og nogle af eftermiddagene. De eftermiddage, hvor der ikke er linjefag, kan du vælge mellem spændende valgfag. Du kan læse mere om fagene herunder. Senere på dagen byder deltagerne ind med workshops, vi chiller på tagterrassen, tager et dyp i kanalen og vi deler forskellige kulturelle oplevelser som koncerter, talks, fordyber os i byens udstillinger og så videre. Du kan se det foreløbige program for ugen her.

TILMELDING OG PRIS

Deltagelse i sommerhøjskolen koster 3.800 kr. – studerende kan komme med for 3.300 kr. ogtidligere elever på lange kurser 1.800 kr. (Studerende skal fremsende kopi af studiekort)

Læs mere og tilmeld HER.

Og følg med på FACEBOOK.