fbpx

TEGNING

Valgfag

TEGNING VALGFAG

At tegne er at se

Tegneundervisning fokuserer på arbejdet og udviklingen af egne tegninger og ens eget udtryk. Det er underordnet hvor dygtig man på forhånd er eller man føler man er til at tegne. Alle kan lære at tegne. Og når man lærer at tegne, bliver man bedre til at se. At tegne er at se.

I undervisningen berører vi forskellige discipliner inden for tegningens univers. Vi vil arbejde med croquis-tegning, selvportræt, linoleumssnit og forsøge vi vil arbejde med forskellige formater og redskaber, som f.eks. blyant, blæk, kridt, kul og vandfarver.

Alle får tildelt en skitsebog som bliver fyldt med tegninger under forløbet. Vi går jævnligt på ekskursion til f.eks. museer for at tegne.

Alle kan lære at tegne. Og når man lærer at tegne, bliver man bedre til at se. At tegne er at se.
carl krull valgfag tegning Johan Borups
Underviser: Carl Krull

underviser

Carl Krull er en dansk kunstner, som primært arbejder med tegning. Han har sin Master of Arts fra Jan Matejko Academy of Fine Arts i Krakow, Polen og San Carlos Academy of Fine Arts i Mexico City. Herhjemme har han udstillet på blandt andet ARoS Aarhus Kunstmuseum og Charlottenborg Kunsthal. Læs mere om Carl Krull og hans praksis her.