fbpx

SPORT

Valgfag

Byen Lever sommerhøjskole 2020 johan borups

sport & bevægelse

På valgfaget Sport bruger vi hele byens rum som vores træningsplads. Alt fra asfalt, til trapper, bænke, grusstier, græsplæner og Københavns kanaler skal udforskes. Dette kunne konkret være i form af styrketræning, løbetræning, SUP- og mountainbike ture, streetbold- og spil, dans, crossfit og yoga – kort sagt – vi dyrker al den sport, man kan lave i byen! Undervisningen er niveauintegreret, så alle kan være med. Der vil være meget puls og styrke, men også tid til teori og fordybelse. Og så er der selvfølgelig pauser undervejs, hvor vi løfter blikket og taler mere teoretisk om historiske og kulturelle perspektiver på sport i byen.

“...i form af styrketræning, løbetræning, SUP- og mountainbike ture, streetbold- og spil, dans, crossfit og yoga”

UNDERVISERE

Lærerne på valgfaget er Sif Bidstrup Jørgensen & Julie Sass.

Sif arbejder til dagligt i det skønne-grønne køkken på Johan Borups højskole. Sif har en professionsbachelor i ernæring og sundhed, samt en uddannelse som friluftvejleder. Sif er vild med at være ude i naturen, lave vandsport, bade og spille basket!

Julie Sass er skolens viceforstander og uddannet cand. scient. i idræt fra Københavns Universitet. Julie har sportslig baggrund som professionel fodboldspiller, men har i de sidste mange år haft fokus på sport i de urbane miljøer.

Sif Bidstrup
Julie Sass
Julie Sass