fbpx
Nyhed Johan Borups Højskole

velkommen til

det nye johanborups.dk

Nyhed posted 06.09.2018

I fredags løftede vi sløret for den nye smukke website johanborups.dk. Her kan du læse om vores linjer, dygtige undervisere og personale. Du kan gå på opdagelse i elevernes arbejde og projekter som de udkommer med på bloggen. Du kan følge med i hvad der sker i Kulturhuset i eventkalenderen. Og du kan se lidt af livet på højskolen, læse om vores historie, køkkenfilosofi og meget mere!

Bag hjemmesiden står design og kommunikationsbureauet Lower East som har base og studio i Kreuzberg Berlin. Sammen med højskolens PR team har de arbejdet på den nye side med alt hvad det indebærer. En sjov og spændende proces, med hårdt arbejde og mange tanker bag det resultat, som vi nu endelig kan vise frem. Vi har lagt meget vægt på at siden skal kunne formidle noget af al den kreativitet der foregår hver eneste dag, vores smukke palæ som er elevernes hjem, vores faglighed og ikke mindst vores kontakt med byen der omgiver os. Vi har haft den dygtige fotograf Malthe Ivarsson til at tage smukke billeder, og vi tænker at har man endnu ikke besøgt Johan Borups, så kan man mærke ånden når man besøger johanborups.dk.

Om Lower East

Bag Lower East finder man to dedikerede og lidenskabelige kommunikationsdesignere, Helle Marietta Pedersen og Jørgen Smidstrup, som begge har masser af erfaring og ikke mindst holdning til godt design. www.lowereast.dk

Vi har glædet os meget til at vise siden frem – her er den – velkommen og god fornøjelse! Vi modtager gerne tilbagemeldinger og forslag, så tøv ikke med at kontakte os på mail eller telefon.

PR teamet på Johan Borups

+45 3312 3445

sara@borups.dk