fbpx
Julie sass johan borups højskole ny viceforstander

pressemeddelelse

JULIE SASS ny viceforstander

Nyhed posted 05.10.2021

Johan Borups Højskole har fået ny viceforstander.

Julie Sass har været en del af Johan Borups Højskole i de sidste seks år som underviser i Urban Sport, eventmager, elevansvarlig og som skolens mentor. Hun har taget del i højskolens udviklingsarbejde, bl.a. har hun skrevet speciale om sport i byen med skolen som afsæt og dermed været med til at udvikle de idéer, vi har om at have kroppen med – sporten, maden, musikken, bevægelsen – i alt, hvad vi gør. Hun har også været med i skolens løbende samtale om at være mangfoldige og inkluderende, trygge og udfordrende, legende og seriøse.

”Julies energi og daglige ledelse har bragt os gennem et utroligt forår med corona og vores tidligere viceforstander Nikolaj Davidsen på orlov – Vi glædes over, at Johan Borups Højskole er så godt rustet og fyldt med ressourcer og man kan umuligt være pessimistisk, når man ved, at Julie går i aktion” siger forstander Bjørn Bredal.

”Jeg er super stolt over at blive en del af skolens daglige ledelse, og glæder mig over, at jeg skal bidrage til at elever, undervisere og skolens øvrige personale fortsat vil opleve Johan Borups Højskole som et trygt rum med plads til kunstnerisk udfoldelse, inkluderende fællesskaber og sprudlende livsglæde! Det ansvar der ligger i at være rollemodel for så mange forskellige unge, kræver at man holder sig i gang, følger med i samfundet og møder eleverne i øjenhøjde. Det er vigtigt for mig, at der er god struktur i det daglige og at både elever og medarbejdere er trygge i hverdagens til tider hektiske tempo. Johan Borups Højskole skal være et sted hvor mennesker oplever at der bliver lyttet og taget hånd om de ting de har på hjerte” siger Julie Sass.

Julie Sass har været konstitueret viceforstander i foråret 2021, og tiltrådte officielt som viceforstander d. 1. august 2021, efter Nikolaj Davidsen har overtaget posten som forstander på Den Europæiske Filmhøjskole i Ebeltoft.

Læs mere om Julie her