fbpx
danica curcic peter christoffersen jennifer vedsted christiansen
Foto: Andrew Eccles, Coco Van Oppens og Nadia von Rikka

TEATER & SCENEKUNST

MØD EFTERÅRETS GÆSTEUNDERVISERE

Nyhed posted 30.05.2023

Det er et stærkt line-up af gæsteundervisere, der i løbet af efteråret 2023 lægger vejen forbi Linjen for Teater & Scenekunst.

Peter Christoffersen er skuespiller og uddannet fra Statens Scenekunstskole i 2009. Udover at spille med i en lang række store teateropsætninger, har han spillet med i danske film og tv-serier, eksempelvis Raised by Wolves (HBO) og senest forestillingen Mørkt Forår.  Hør iøvrigt hans bedste råd til en ung skuespiller her.

Jennifer Vedsted Christiansen er uddannet instruktør fra Statens Scenekunstskole i 2019. Jennifer arbejder med iscenesættelse både som performance og på film og er en del af duoen How to Kill a Dog. Lige nu er hun aktuel med forestillingen Nordkraft på Aalborg Teater.

Danica Curcic er en serbisk-dansk skuespillerinde. Hun er uddannet fra Dell’Arte International School of Physical Theatre og Den Danske Scenekunstskole i 2012, og har siden medvirket i flere danske og udenlandske film-, tv- og teaterproduktioner, såsom Fasandræberne (2014), Stille hjerte (2014), LULU (2012), Romeo og Julie (2014), Equinox (2020) og Kastanjemanden (2021).

Den daglige grundtræning står skuespillerne Piet Gitz-Johansen, Mie Larsen og Thomas Persson for.

Du kan læse mere om Teater & Scenekunstlinjen her.