fbpx
Poetisk Eksil

LANCERING

pOETISK EKSIL

Nyhed posted 22.04.2020

Palæet ved Frederiksholms Kanal blev tomt en stille dag i marts 2020. Elever og ansatte blev spredt med en fremmed vind ved navn Covid-19. Hverdagen blev og forblev virtuel.
Poetisk Eksil er et arkiv, der kortlægger undervisningen og det fælleskab, vi har holdt fast i under denne tid.

Vi har aldrig haft mere brug for kunsten og kreative inputs, som vi har nu. Vores hverdag i karantæne føles mere tålelig, hvis vi kan få lov at blive inspireret, fortryllet og måske endda forarget?

Poetisk Eksil manifesterer sig gennem billeder, lyd, poesi, video og tegning. Et univers, som du kan lade dig inspirere af og gå på opdagelse i. Du finder Poetisk Eksil her.

DEN DIGITALE HØJSKOLE

Vi vil gerne invitere offentligheden indenfor til  nogle af alle de ting, der foregår i vores digitale højskolefællesskab. På den digitale højskole mødes vi hver morgen kl. 9.00 til morgensang og morgensamling, efterfulgt af undervisning på linjefagene. Vi får også daglige bevægelsestip fra Julie Sass, der har taget Urban Movement indenfor i karantænen. Og så har vi glæde af vores køkken-team Charlotte Grønlykke og Molly Carlsens TV-køkken, der viser opskrifter til lækre billige retter, bagetips og anekdoter. Vi har daglige ’Gør-det-selv-med-Jakob-Pedel’ tips til hvordan man kan fixe og optimere sit hjem, nu når tiden er til det. Vi skal også på CPH:DOX festival, på hjemmebesøg hos elever i karantæne, til Corona-koncerter, til Zoom-fest og ferniseringer. Følg med her på hjemmesiden, på vores facebookside og instagram.

Den digitale højskole – blogopslag, morgensang, opskrifter mm.
Poetisk Eksil
Poetisk Eksil