fbpx

dokumentarfestival

højskole-elever præger CPH:DOX

 

Nyhed posted 25.03.2019

Dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX er i fuld gang i denne uge – og sædvanen tro er eleverne fra Johan Borups Højskoles dokumentarlinje dybt engagerede og involverede.

I øjeblikket dækker de og deltager de ivrigt i filmforevisninger og talks. Én af eleverne – Josefine Emilie Lundgren – har i mere end en forstand fingeren på pulsen og tommelfingeren på smartphoneknappen; hun har overtaget højskolens instagramprofil, hvorfra hun sender masser af opslag og stories. Følg os – og hende – på insta.

Parløbet mellem Johan Borups Højskole og CPH:DOX er ikke nyt. Sidste år fik flere af eleverne deres film vist i forbindelse med det store Everyday Project. Én af filmene var lavet af Una og handlede om at blive kvinde i den moderne verden. Du kan se ’Kvindeform’ her.

Og her kan du finde nogle af de andre film, som eleverne fra dokumentarlinjen.

Hvis du har lyst til at blive en del af Johan Borups Højskole velrenommerede dokumentarfilmlinje kan du ringe til højskolen på tlf. 33 12 34 45 og få en snak og en rundvisning. På linjen arbejder eleverne indgående og seriøst med historiefortællingen og dens betydning for vores forståelse af os selv og den verden vi lever i. Du kan læse meget mere om linjen her.

Josefine Emilie Lundgren