fbpx
Johan Borups Højskole Litteraturfestival HÖST kærlighed

HÖST NORDISK LITTERATURFESTIVAL

Efteråret står i kærlighedens tegn

Nyhed posted 08.09.2019

Det regner, det blæser, temperaturen har taget sig et ordentligt dyk. Efteråret har brat gjort sit indtog. Og hvilken bedre anledning finder man til at rykke lidt tættere sammen og måske gå på opdagelse i litteraturens verden – sammen?

Det vil vi i hvert fald gøre på Johan Borups Højskole. Vi bruger efteråret til at dykke ned i litteraturen, og gå på jagt efter kærligheden. Den romantiske, den platoniske, den familiære, den erotiske… og du er meget velkommen til at være med.

Den 25. og 26. oktober holder vi for tredje gang HÖST Nordisk Litteraturfestival med anerkendte og knapt så kendte forfattere, musik, live podcasts, kærlighedscirkel og meget andet. Det hele handler om kærlighed, og der er fri entré! Vi har dog et begrænset antal pladser, så husk at reservere din billet til både fredag og lørdag på Billetto.

Bliv varmet op

I oktober holder vi også to litterære kærlighedstorsdage, der varmer dig op til HÖST.

Så når du alligevel har kalenderen fremme, så husk også at sætte krydser i den både 3. oktober, hvor litteraturanmelder ved Information Kamilla Löfström giver en god introduktion til sæsonens bedste kærlighedsbøger – og 24. oktober hvor ph.d. i litteraturhistorie og linjeleder på Johan Borups Forfatterlinje Elisabeth Skou Pedersen gør os klogere på de fortællinger, der findes om moderne kærlighed.

Det hele kan du snart læse meget mere om på både Facebook og her på hjemmesiden.

Husk også at følge HÖST på Instagram, hvis du vil holde dig opdateret om efterårets litterære begivenheder.