fbpx
Johan Borups Højskole. Malte Ivarsson

Virtuel Rundvisning

Du kan stadig besøge vores højskole

Nyhed posted 19.03.2020

I kølvandet på COVID-19 pandemien er skolen trådt ind på nyt og ukendt land. Vi kører virtuel højskole og nyder den daglige online-kontakt med alle vores skønne elever rundt omkring i landet, i Norge og i Sverige. Men en ting er sikkert: Vi glæder os ubeskriveligt meget til at samle alle vores dejlige elever her på skolen i vores smukke omgivelser igen, når det nationale lockdown er forbi.

Ud over det faglige, er det sociale fællesskab og nærvær alfa og omega, når man går på højskole. To ting som ingen af os kan opnå særlig meget af i fysisk form for tiden. Og derfor også to vigtige ting, som vi alle kommer til at få endnu mere brug for, når vi kommer ud på den anden side.

Få en Snak og en Rundvisning

Der er heldigvis stadig mange, der melder sig på vores efterårshold, som starter til august – og du er også velkommen til at joine. I øjeblikket kan vi ikke tilbyde dig en fysisk rundvisning, men du kan booke en virtuel rundvisning her. Som noget helt nyt kan du også booke en video-chat-talk med en af vores linjeundervisere – det gør du også på siden her.

Vi håber at se dig til efteråret 2020!

DEN DIGITALE HØJSKOLE

Vi vil gerne invitere offentligheden indenfor til  nogle af alle de ting, der foregår i vores digitale højskolefællesskab. På den digitale højskole mødes vi hver morgen kl. 9.00 til morgensang og morgensamling, efterfulgt af undervisning på linjefagene. Vi får også daglige bevægelsestip fra Julie Sass, der har taget Urban Movement indenfor i karantænen. Og så har vi glæde af vores køkken-team Charlotte Grønlykke og Molly Carlsens TV-køkken, der viser opskrifter til lækre billige retter, bagetips og anekdoter. Vi har daglige ’Gør-det-selv-med-Jakob-Pedel’ tips til hvordan man kan fixe og optimere sit hjem, nu når tiden er til det. Vi skal også på CPH:DOX festival, på hjemmebesøg hos elever i karantæne, til Corona-koncerter, til Zoom-fest og ferniseringer. Følg med her på hjemmesiden, på vores facebookside og instagram.

Den digitale højskole – blogopslag, morgensang, opskrifter mm.
Johan Borups Højskole