fbpx
Albert Grøndahl. Foto: Sara Amrani Johan Borups Højskole
Albert Grøndahl. Foto: Sara Amrani

ARKITEKTUR & KUNST

albert grøndahl underviser til efteråret

Nyhed posted 16.04.2019

De kommende elever på linjen for Arkitektur & Kunst kan godt glæde sig til at møde et hold kompetente og inspirerende underviserer til efteråret. Et nyt skud på højskolestammen er billedkunster Albert Grøndahl, der kommer til at være tilknyttet højskolen hele efterårssemestret.

Albert er udannet billedkunstner med en BA fra FAMU i Prag, Ecole Nationale Supérieure de Photographie i Arles og en MFA ved Royal Academy of Fine Arts i Antwerpen. Hans kunstneriske arbejde udgår ofte med et fotografisk udgangspunkt som udspilles i et område for teknisk eksperimenteren, men også som et analytisk greb, der kan forhøre og formidle.

Ved siden af sin kunstneriske praksis driver han udstillingsstedet og tidsskriftet Magasin Lotus på Frederiksberg og filmklubben Blå Time ved Kunsthal Charlottenborg.

Foruden Albert Grøndahl og en stribe prominente gæster fra både arkitektur- og kunstscenen i København, underviser linjeleder og arkitekt Dicki Lakha og arkitekt Sofie Højgaard Hansen. Du kan møde dem alle tre i videoen nedenfor.

Læs mere om Arkitektur & Kunst her eller tjek os ud på Instagram.