fbpx

Skole i bevægelse

udstillinger, oplæsninger & forestillinger

 

Nyhed posted 11.12.2018

Johan Borups Højskole vil være på den anden ende i denne og næste uge. Fra på onsdag og til og med mandag præsenterer eleverne på Johan Borups Højskole deres afsluttende projekter. Du er velkommen – og får her det store overblik.

 

Onsdag 12. oktober kl. 17: Premiere på dokumentarlinjens film

Eleverne fra Dokumentarlinjen inviterer til premiere på deres afgangsfilm. De har fået hjælp fra Musiklinjen, som har komponeret musik til filmene. Der er garanti for en aften fuld af indtryk, oplevelser og følelser. Følg med på Facebook, hvor titler og program løbende vil blive offentliggjort.
Baren er åben inden visningen, og det er også muligt at købe aftensmad til 30 kroner.

 

Torsdag & fredag 13. & 14. december kl. 18.30: Bodyscape

Arkitektur & Kunst og Teater & Scenekunst præsenterer ’b o d y s c a p e’ – et landskab af kropsdele.

Ni kropsdele undersøges igennem performance og proteser. De mødes i ni scenarier som tegner et dekonstrueret og grotesk portræt af kroppen. Gennem proteserne og performancen spørges der til kroppens absurditet, tabuer, besværligheder, transformation, mobilitet -skift mellem kroppen og protesens indbyrdes subjekt/ objekt forhold.

Se mere på Facebook.

 

Torsdag & fredag 13. & 14. december kl. 20.30: Afgangskoncert

Eleverne fra musiklinjen på Johan Borups Højskole inviterer til afgangskoncert.

De 12 sangskrivere, der har rødder i Norge, Sverige, Danmark og Iran, har de sidste fire måneder arbejdet dybdegående med moderne rytmisk komposition, filmkomposition, produktion og sang, og med en åben forståelse af musik, hvor inspirationen er fundet i alt fra avantgardemusik over ikke-vestlige musikformer til moderne pop.

Denne aften kan man opleve deres forskellige stile og æstetikker når de præsenterer deres co-writes og individuelle afslutningsprojekter.

Sangskriverne er gennem de fire måneder blevet taget igennem oplæg og personlige benspænd der har sat deres kreativitet i gang. De har fået personlig feedback fra deres to faste undervisere Michael Møller (The Mountains, Moi Caprice m.fl.) og Kaspar Kaae (Filmkomponist, Cody, soloartist m.fl.), fået sang og stemmetræning af Lone Selmer (soloartist), samt masterclasses med musikere som Troels Abrahamsen (VETO og Exec), Fine Glindvad (Chinah), Morten Winther Nielsen (Treefight For Sunlight) og Marie Fisker (soloartist og samarbejdspartner med Trentemøller).

Se mere på Facebook.

 

Mandag 17. december kl. 16-18.30: Design, journalistik og forfatterskab

Eftermiddagen er sat af til præsentationer af designlinjens ’Design er love’, hvor opgaven har været at designe flygtningelejre.

Eleverne fra journalistlinjen vil fortælle, hvordan de synes, at fremtidens journalistik skal være – og vil vise de artikler, reportager, magasiner og podcasts, som de har lavet.

Forfatterlinjen vil læse op i elevstuen fra kl. 17 og udgive en bog med forskellige værker af eleverne.

Valgfaget My Own Boss vil præsentere sit flotte magasin i løbet af eftermiddagen.

Du kan se mere om eftermiddagen her.