fbpx

MY OWN BOSS

Valgfag

MY OWN BOSS VALGFAG JOHAN BORUPS

Din egen boss

My Own Boss er skabt af kunstner og kulturformidler Anika Lori. Hun fik ideen til faget, fordi hun selv tydeligt husker, hvordan det var at være ung og forvirret, og ikke ane hvad verden havde at byde på, samt hvilken plads på hylden, hun selv skulle besidde.

Hver uge tager eleverne ud og besøger forskellige individer – både dem, der er gået skolevejen, men også de autodidakte – de selvlærte, eller dem som på anden vis har nået deres personlige mål og skabt deres egen vej. Disse inspirerende møder munder i en blog samt et magasin, hvor eleverne skiftevis påtager sig rollen som enten journalist, fotograf eller artdirector, guidet af mamaboss Anika. Bloggen afspejler, at vi er en nordisk højskole og indlæggene er derfor skrevet på enten norsk, svensk eller dansk. Dette er en unik mulighed for at kickstarte, at eleverne er deres egne bosser og startskuddet til at blive det i den virkelige verden.

"Hver uge tager eleverne ud og besøger forskellige individer – både dem, der er gået skolevejen, men også de autodidakte – de selvlærte, eller dem som på anden vis har nået deres personlige mål og skabt deres egen vej."
Johan Borups Højskole Valgfag
My Own Boss redaktionen, vår '19, Robin Iborn

MY OWN BOSS BLOG

My Own Boss har deres helt egen blog, hvor man kan læse om deres spændende besøg. Find den lige her.

Anika Lori Valgfag Johan Borups
Underviser, Anika Lori