fbpx

Dragskolen

Winter Pride Show

Lørdag 24. februar 2024 kl. 16.30-19.00

Vær med, når Mizz Privileze indtager Johan Borups Højskoles flotte festsal med eleverne fra Danmarks første dragskole. Det bliver et fabelagtigt show med kreative takes på drag performances fra morgendagens dragperformere.

De optrædende er:

Cecil Smokes / Dandy Lyonne / Daphne Delux / Elize N Wonderland / Filomena Dayah Rea / Krystal Claw / Irene Supreme / Miss Kiki Delight / Morgan De Cay / Roberta Rox / Spina Bifida / The Angel Adore

 

BILLETTER KAN KØBES HER

Alle er velkomne og der er ingen aldersbegrænsning. Showet afholdes på dansk, og der vil være en blanding af stå- og siddepladser. Vi gør opmærksom på, at lokalet er med niveau og trapper uden elevator.

Dørene åbner kl. 16.30, og showet kører fra kl. 17.00-19.00, hvor der til sidst er mulighed for at tage billede med performerne.

 

OM DRAGSKOLEN

Dragskolen er et kreativt safer space for børn og unge til at lære, udforske og blive anerkendt for den, man er eller ønsker at blive. Dragskolen startede i efteråret 2022 og har sidenhen undervist tre hold elever i bl.a. dragpersona, makeup og performance. Aftenens show bliver med en blanding af nye og samle elever. I 2023 vandt Dragskolen årets “Eventpris” til Danish Rainbow Awards.