fbpx
vores europa johan borups højskole

Debat & foredrag

Vores Europa

Torsdag d. 27. aug. 2020 09.30-11.30

Vores Europa vil vise dig hvordan samtidens Europa ser ud gennem ungdommens perspektiv. Siden 2013 har de rejst Europa tyndt for at blive klogere på spørgsmålene: Hvem er de unge europæere? Hvad optager dem, bekymrer dem, får dem til at drømme store drømme? Og hvordan kan vi som ungdomsgeneration skabe de forandringer, vi gerne vil se? De giver ungdommen en stemme i en samtid, hvor der tales meget om, men for sjældent med de unge. De unge er fremtiden og de er værd at lytte til.

I 2014 blev Vores Europa tildelt Europa-Parlamentets pris, Charlemagne Youth Prize, for det bedste ungdomsprojekt i Europa.

Fra 1. november 2018 til 1. marts 2019 rejste de igen Europa rundt for at tale med den europæiske ungdom. De kommer nu til Johan Borups, med friske fortællinger.

Se i øvrigt deres foredrag, undervisning, film, debatter og på bloggen kan du følge med på aktuelle rejser.

Peter & Elena der står bag Vores Europa gæster valgfaget ‘Verdenshavet – kunsten af rejse’, der i dagens anledning er åbent for offentligheden. Pga. corona er der begrænset antal billetter, er du interesseret i én så skriv til os på borups@borups.dk (først til mølle)