fbpx

Endagsfestival

Simona Abdallah | forskelligheder & fællesskaber

Lør. 27. apr. kl. 15.30-22.00 2024

ENDAGSFESTIVAL – en fejring af forskelligheder & fællesskaber igennem musikken

Oplev et mangfoldigt line-up af talentfulde kunstnere, der hver især bidrager med deres unikke stemmer og lyd, til en fejring af forskelligheder og fællesskaber gennem musikken!

MØD: SIMONA ABDALLAH, BILAL IRSHED, DICTE, TRYPICAL CUMBIA, SOUSOU & MAHER CISSOKO & ELEVER FRA JOHAN BORUPS HØJSKOLE

Program:
15.30 Dørene og baren åbner
16.25-16.35 Åbningsperformance v. Johan Borups scenekunstelever
16.35-17.15 SOUSOU & MAHER CISSOKO
17.15-17.40 Pause

17.40-18.10 Dicte
18.10-18.45 Simona Abdallah & Bilal Irshed
18.45-20.00 Pause + mulighed for at købe aftensmad

20.00-20.45 Musikelever + Simona Abdallah
20:45-20.55 Simona Abdallah (uptempo solo)
20.55-22.00 TRYPICAL CUMBIA x Simona Abdallah
22.00 Tak for i aften!

*der tages forbehold for ændringer i programmet

I disse tider, hvor verden kan virke mere opdelt end nogensinde, ønsker vi at søge sammen og finde samhørighed gennem musikken. Derfor inviterer Simona Abdallah i samarbejde med Johan Borups Højskole til en endagsfestival, hvor musikken forener på tværs af kulturer. Simona har det sidste år været tilknyttet højskolen som ’folkeprofessor’ hvor hun har afholdt workshops, talk og koncerter, festivalen er hendes afsluttende projekt i hendes folkeprofessorat.

Sousou & Maher Cissoko, en prisvindende duo fra Senegal og Sverige, der med storslået koraspil og sjælfuld sang i deres fusion af vestafrikanske toner med rytmer fra reggae, folk, soul og jazz skaber en stemning af varme og åbenhed, der giver en følelse af forbundethed.

Simona Abdallah og Bilal Irshed indtager scenen med deres smukke fortolkninger af arabisk musik og rytmer. Med Bilals virtuose spil på Oud og Simonas stærke og sjælfulde Darbuka bliver publikum ført på en rejse gennem Mellemøstens kulturelle rigdom, lyde og historier.

Dicte Mød sanger, guitarist, komponist og kommunikatør Dicte, der formidler med humor, indlevelse og passion, så I som publikum bliver fyldt op med hjernevitaminer og sjælesundhed – Krydret med musik der går i hjertet og helt ind til benet – fra det funky rå, til det helt forfinede

Trypical Cumbia bringer energien fra Latinamerikas cumbia-genre til festivalen – med et internationalt ensemble af musikere skaber de en fest, når de fortolker Cumbia-genren og forbinder sig på tværs af sprog og nationaliteter.

I løbet af festivalen kan du også opleve elever fra Johan Borups Højskoles kunstneriske linjer.

Festivalen er non-profit. Alle er velkomne

Lørdag 27. april
Johan Borups Højskole, Frederiksholms Kanal 24, 1220 Kbh. K.
Entré: Billetter 180,- (inkl. gebyr) i forsalg via billetto
Dørene åbner 15.30, programstart 16.20


Adgangsforhold og tilgængelighed

Salen i det smukke gamle palæ er desværre ikke tilpasset så kørestolsbrugere, barnevogne og gangbesværede kan komme rundt. Vores sal ligger i trappeniveau under gadeplan, og toiletter ligger på 1. sal.